23 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 23:53
No menu items!

VIDEO/ Şoferi teribilişti la Brașov. Au făcut întrecere pe un bulevard circulat. Poliția îi caută

spot_img

Doi șoferi sunt căutați de polițiști după ce s-au întrecut, noaptea, cu mașinile pe un bulevard din Brașov, pe care circulau şi alte autoturisme.

În imaginile, care durează 57 de secunde și care au fost postate, miercuri, pe Facebook de Federaţia Asociaţiilor de Proprietari, se vede cum două autoturisme se întrec noaptea pe un sens de mers, intră în sensul giratoriu, revin pe celălalt sens și opresc la trecerea pentru pietoni. De acolo, cu un scârțâit de roți, ambii șoferi pornesc din nou în cursă, la semnalul verbal al unei persoane care se aude spunând „Start!”. În timp ce cei doi şoferi participă la cursă, pe bulevardul care are câte trei benzi pe sens mai circulă şi alte autovehicule.

Înregistrarea, care ar fi fost făcută, în noaptea de marți spre miercuri, pe Bulevardul Gării, a ajuns și în atenția polițiștilor de la Biroul Rutier, care s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru identificarea celor doi șoferi inconștienți.

“Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări, in rem, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice», faptă prevăzută şi pedepsită de art. 339, alin. (2) din Codul Penal, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov”, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, după publicarea imaginilor pe reţeaua de socializare.

                                                                                                                   Adina Silav