3 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 0:46
No menu items!

VIDEO/ Poliţist snopit în bătaie de un bărbat furios că nu poate intra în piaţă fără mască de protecţie

spot_img

Incidentul violent a avut loc la intrarea într-un complex agroalimentar din Vaslui. Un poliţist local a fost bătut de un bărbat care voia să intre în piaţă, deşi nu purta mască de protecţie.

Un poliţist local a fost lovit de mai multe ori cu pumnii în zona feţei la intrarea în piaţa Traian din Vaslui, după ce un individ a încercat să intre în complexul comercial fără mască de protecţie. 

Poliţistul local aflat în timpul programului, în zona respectivă, i-a atras atenţia individului cu privire la restricţiile epidemice în vigoare, însă bărbatul a reacţionat violent.

Agresorul, rezident al comunei vasluiene Muntenii de Jos, s-a năpustit cu pumnii asupra poliţistului, pe care aproape l-a pus la pământ. Lupta a început chiar în zona uşilor de acces, însă cei doi au ajuns și în afara pieţei, printre trecători. 

Cazul a ajuns în atenţia oamenilor legii, care fac acum cercetări în acest caz.

“Un polițist local a fost bătut în timpul exercitării atribuțiunilor de serviciu. Acesta a depus o plângere, arătând că a fost lovit în zona capului. În cazul de fața s-au început cercetările pentru infracțiunea de ultraj, au fost audiate părțile. S-a dispus măsura reținerii suspectului pentru 24 de ore. Partea vătămată a depus un certificat medico-legal și s-a dispus schimbarea încadrării din ultraj prin lovire, în ultraj prin lovituri care a produs leziuni traumatice cu afectara stării de sănătate” a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

                                                                                                                 Adina Silav

SURSA VIDEO: telem.ro