13.1 C
București
marți, 21 mai 2024 - 3:57
No menu items!

VIDEO/Imagini incredibile din Gorj. Un bărbat a distrus mașina Poliției și i-a alergat pe oamenii legii cu parul

spot_img

Polițiștii au intervenit în forță, duminică, pentru a imobiliza un bărbat care avariat o mașină de Poliție și i-a amenințat cu moartea pe trei oameni ai legii. Și asta după ce și-a bătut fratele și cumnata.

Potrivit IPJ Gorj, polițiști din cadrul Postului de Poliție Drăguțești au fost solicitați să intervină la un conflict în familie, care avea loc pe raza comunei Drăguțești, sat Cîrbești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că un bărbat, de 52 de ani, din satul Cîrbești, în timp ce se afla la locuința fratelui său, în vârstă de 56 de ani, din aceeași localitate, l-ar fi lovit pe acesta și pe soția sa, de 53 de ani, cu o bucată de lemn. Asta după ce s-au certat din cauza unei moșteniri.

La apariția oamenilor legii, agresorul s-a năpustit asupra mașinii Poliției, pe care a lovit-o cu bucata din lemn, provocându-i mai multe avarii. După ce și-a vărsat nervii pe autospecială, bărbatul i-a  amenințat cu moartea și cu acte de violență pe trei dintre polițiștii care interveniseră la fața locului.

“La intervenție au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu,  Biroului Rutier și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și ultraj”, a transmis IPJ Gorj.

                                                                                                                    Adina Silav