11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 12:33
No menu items!

VIDEO Intervenție cu perna penumatică, la Iași. Un bărbat amenința că se aruncă în gol de la 30 de metri înălțime

spot_img

Pompieri, negociatori și echipaje medicale au intervenit în această dimineață în Iași unde un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune. Timp de zeci de minute omul a amenințat că se aruncă în gol el urcând la o înălțime de peste 30 de metri. Nu se cunosc cu exactitate motivele care stau în spatele deciziei luate de ieșean, scrie Bună Ziua Iași.

 

Bărbatul a fost văzut de mai mulți oameni cocoțat pe stâlp și au apelat 112. La fața locului au ajuns patru echipaje de salvare, iar pompierii au întins perna pnumatică, necesară în intervențiile la înălțime.

„Intervenție pentru asigurare măsuri specifice într-o tentativă de suicid. Vorbim despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani care amenință că se aruncă în gol de la o înălțime de aproximativ 30 de metri. Bărbatul se află pe un stâlp de înaltă tensiune din municipiul Iași, Calea Chișinăului. La fața locului intervin 4 echipaje de intervenție dintre care unul de intervenție și salvare de la înălțime cu o pernă pneumatică de salvare. La fața locului mai intervine și un echipaj medical EPA-SMURD”, au explicat cei de la ISU Iași.

Bărbatul de 30 de ani a fost convins în cele din urmă să coboare de pe stâlp. El le-a spus salvatorilor că a recurs la acest gest pentru că un vecin l-ar fi acuzat de furtul unei biciclete.