13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 0:38
No menu items!

VIDEO/ Imagini șocante într-un liceu din Arad. Elev bătut de colegi în clasă. Poliția a deschis o anchetă

spot_img

​Poliţiştii arădeni au început o anchetă la un liceu din oraşul Lipova, unde un elev a fost bătut de colegi în sala de cursuri.

Incidentul ar fi avut loc luni, la Liceul „Atanasie Marinescu”, fiind implicaţi patru elevi, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani. Trei dintre aceştia l-au bătut pe un coleg, în sala de cursuri, iar întreaga scenă violentă a fost filmată.

Părinţii victimei au postat filmarea pe Facebook, anunţând că fiul lor a fost bătut pentru că nu ar fi vrut să închidă uşa clasei.

În filmarea începută înainte de bătaie se vede cum un băiat îi cere unui coleg, care stătea în bancă, să se ridice în picioare, apoi îl împinge şi îl loveşte cu pumnii. Victima se apără, dar este atacată de alţi doi colegi, care îl lovesc cu picioarele şi pumnii, în timp ce alţii încurajează bătaia.

Polițiștii Orașului Lipova s-au sesizat din oficiu, după apariția cazului în spațiul public.

„Din cercetări a reieşit că, la o unitate de învăţământ preuniversitar din localitatea Lipova, trei minori cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani ar fi agresat un alt minor în vârstă de 14 ani, provocându-i leziuni la nivelul capului, abdomenului şi membrelor inferioare. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta şi luarea măsurilor legale”, a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

La nivelul şcolii s-a înfiinţat o comisie şi va avea loc și o cercetare disciplinară.

SURSA VIDEO:criticarad.ro