10.4 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 15:11

Crosa lui Orban dă lovitura de AS, îi bagă mingea în gaură lui Iohannis

spot_img

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban a discutat, succint, pe tema jocului de golf, practicat de însuși președintele României Klaus Iohannis, luni, într-o emisiune televizată, la Realitatea Plus. Deși nepracticant, liderul PNL și-a folosit crosa imaginară și a dat o lovitură de AS președintelui.

Întrebat dacă a primit o invitație pentru o partidă de golf din partea lui Iohannis, Ludovic Orban a răspuns că nu joacă golf, pentru că este un om cu…multe alte activități. 

Liderul PNL nu a ratat să sublinieze faptul că acest joc este doar pentru cei înstăriți și care dispun de foarte mult timp liber.

“Nu practic golful. Sunt un om foarte ocupat. Sunt un om care de dimineață până seara e în activitate.

Golful presupune sa ai un venit mare, peste medie, clar și presupune să ai și timp ca să te duci să joci golf, că e un sport cronofag”, a spus Orban.

Ludovic pare să fie de acord că jocul de golf i se potrivește foarte bine președintelui Iohannis, un tip deloc grăbit, care, după cum bine știm, își ia tot timpul din lume pentru a face lucrurile pas cu pas și care preferă, mai degrabă, să bage bile albe în găurile de pe teren, în loc să le bage în găurile din sistem.

Până nimerești toate găurile alea de pe traseu, pe toate pajiștile alea de acolo, e un timp destul de îndelungat ” , mai spus Ludovic Orban.

Lorena Luchian