29.6 C
București
vineri, 21 iunie 2024 - 16:30
No menu items!

Septembrie cu Soarele-n în Balanță

spot_img

Toamna și-a făcut debutul de ceva vreme, dar iată că, deși Septembrie e pe sfârșite și Octombrie stă să bată la ușă cu ploi și temperaturi scăzute, Soarele își face loc în viețile noastre și intră, începând din 22 septembrie, în zodia Balanță.

Din punct de vedere astrologic, Soarele este cel care reprezintă individul, unicitatea si potențialul, cursul vieții si modalitatea de acțiune. 

Pe 22 septembrie la ora 22:22, Soarele intră în zodia Balanței și o va tranzita până pe 23 octombrie la ora 7:52, când va intra în zodia Scorpion.

În această perioadă, Soarele, care în astrologie exprimă personalitatea de bază, capacitatea de a crea, de a ne face vizibili, de a ne manifesta vointa și Ego-ul vor fi sub influenta zodiei Balanță.

Soarele aduce căldură, lumină, glorie, pozitivitate, generozitate, energie, strălucire, iar toate acestea le vom resimti și transmite celorlalți într-un mod echilibrat, armonios, pacifist, etic, diplomat, cu plăcere și simț artistic, acestea reprezentând unele din caracteristicile zodiei Balanță.

În cadrul zodiacului, zodia Balanță face parte din grupul zodiilor de Aer, alături de Gemeni și Vărsători și din grupul zodiilor Cardinale, alături de Berbec, Rac și Capricorn.

Fiind o zodie de Aer, Balanța își exprimă gândurile în mod deschis, iar Cardinalitatea va întări și mai lut această auteticitate.

Soarele in Balanță este in Cădere, astfel că cei nascuți sub semnul acestei zodii, au nevoie constant de relații , stabilind permanent contacte cu ceilalți, atrăgând atenția celor din jur pentru a se defini și a-si simți Eul, dar și pentru a atrage jumătatea pe care o pot cauta toată viața.

Fără un partener perfect închipui de ei, cei născuți în zodia Balanță NU sunt compleți.

Sănătatea lor depinde de succesele avute în relațiile parteneriale, dar și în viața socială.

Atunci când nu întâlnesc partenerul potrivit, au o nevoie pregnantă de tot ceea ce reprezintă pentru ei frumosul, senzualul, atractivul.

În caz contrar, toată energia de care dispun cei nascuți în Balanță, nu poate fi eliberată și aceștia devin confluctuali și pot oscila de la o stare emoțională la alta.

Un aspect important în viața lor, o reprezintă și cel legat de luarea deciziilor; ei par nehotărâți, însă nu este deloc așa.

Balanțele, nu se grăbesc, ascultă punctul de vedere al celorlalți și abia apoi se hotărăsc cum să procedeze, fiind înzestrate cu o mare capacitate de negociere și diplomație.

L.Lu.