9.4 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 1:05

Florin Cîțu îl critică pe Nicușor Dan: “Spitalele din subordinea Primăriei Capitalei trebuie să funcționeze”

spot_img

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, în videoconferința cu managerii de spitale și șefii DSP, că spitalele din subordinea lui Nicușor Dan “nu funcționează încă” în privința suplimentării paturilor în secțiile ATI pentru COVID, astfel că i-a transmis secretarului de stat Raed Arafat să se implice mai mult în această direcție.

„În Capitală este nevoie, domnul Arafat să lucrați și dumneavostră, să vă implicați foarte mult, unde putem operaționaliza rapid paturi. Un alt front pe care trebuie să îl folosim și care văd că nu funcționează încă și trebuie să funcționeze este cel al spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei. Vreau mai multă implicare aici din partea Primăriei Capitalei și vreau și o situație în orele următoare să vedem cum este implicată Primăria Capitalei și spitalele din subordinea Primăriei Capitalei în acest val 4, pentru că nu toate spitalele aparțin de Ministerul Sănătății. Altfel spus, nu întotdeauna este o decizie a ministrului Sănătății”, a declarat Cîțu, la videoconferința cu șefii DSP-urilor și cu managerii de spitale.

Premierul a mai spus că cel târziu miercuri vrea o situație pe București cu secții ATI, paturi și un plan în cazul în care situația se înrăutățește în Capitală. 

M. Nedelcu