18.9 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 1:42
No menu items!

VIDEO/ Hoț, prins la Brăila. A jefuit o locuință, amenințând proprietara cu un pistol de jucărie

spot_img

Polițiștii din Brăila au prins un bărbat la scurt timp după ce acesta a furat dintr-o locuință și a amenințat-o pe proprietară cu un pistol de jucărie.

Potrivit IPJ Brăila, proprietara casei a anunțat Poliția, joi seară, în jurul orei 21.00, după ce a dat nas în nas cu hoțul care tocmai o jefuise. Bărbatul se pregătea să sară gardul, însă fiind surpins de aceasta a amenințat-o cu un pistol, iar apoi a fugit.

Spre norocul femeii, hoțul a fost găsit de polițiști, în scurt timp, chiar în apropierea locuinței jefuite. Bărbatul, de 34 de ani, avea asupra lui o geantă voluminoasă, în care erau mai multe bijuterii, articole vestimentare și alte bunuri pe care le-a furat, în valoare de aproximativ 20.000 de lei. Asupra lui mai avea un pistol de jucărie, confecționat din material plastic negru.

Bărbatul a fost acuzat de tâlhărie calificată, iar, vineri, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

                                                                                                                   Adina Silav