14 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 19:40

VIDEO Doi tineri, spulberați de pe trecerea de pietoni de un taximetrist

spot_img

Doi tineri au fost la un pas de o tragedie din cauza unui taximetrist grăbit și neatent. Tinerii se aflau la jumătatea trecerii de pietoni când, pe lângă mașina care se oprise ca să le dea prioritate, a trecut în mare viteză un taxi. Cei doi pietoni au fost aruncați câțiva metri în aer. Imagini, cu puternic impact emoțional!

În imaginile făcute publice de presa locală se observă cum cei doi tineri sunt loviți în plin de taxiul care nu le acordă prioritate.

Cei doi tineri erau angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, când au fost surprinși și accidentați de un autoturism ce funcționa în regim taxi. Victimele, o fată de 19 ani și un băiat de 18 ani, au fost transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate.

“Băiatul în vârstă de 18 ani a suferit escoriații la nivelul feței si suspiciune de fractură la piciorul stâng, iar fata, o tânără în vârstă de 19 ani, a suferit escoriații la nivelul feței si un traumatism cranio-cerebral. Ambele victime au fost transportate la Spitalul din Făgăraș”, a precizat IPJ Brașov.

Șoferul taxiului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Sursa Video: Observatorul Prahovean

C.D.