-0.1 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 2:42
No menu items!

VIDEO Dezastru în Germania. Ploile torențiale au declanșat o alunecare masivă de teren. Autoritățile anunță “mai multe decese”

spot_img

O alunecare de teren uriașă avut loc în apropiere de Koln. Mai multe persoane au murit și altele sunt date dispărute. Autoritățile au declarat pentru AFP că au fost “confirmate” mai multe decese. Zeci Ambulanțe și mașini de pompieri din mai multe orașe din apropiere de Koln se îndreaptă spre locul tragediei.

În imaginile surprinse în zona dezastrului şi publicate de autorităţi se poate vedea un vast crater în care se revărsau cantităţi mari de pământ, apă cu noroi şi moloz.

“Primim apeluri de urgenţă din gospodării, însă de multe ori intervenţia nu este posibilă”, au explicat autorităţile cu referire la această zonă aflată la mai puţin de 40 de kilometri de Koln, transmite Agerpres.

Alunecarea de teren va agrava bilanţul victimelor din landul Renania de Nord-Westfalia, intens afectat de intemperii, la fel ca şi landul vecin, Renania-Palatinat.

Numărul deceselor cauzate de intemperii a ajuns în prezent la cel puţin 81 în Germania, iar serviciile de urgenţă continuă să caute numeroase persoane date dispărute.