10.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024 - 21:43
No menu items!

FOTO/VIDEO. Descinderi la traficanții de droguri, în Târgu Mureș. Peste 10 kilograme de cannabis și zeci de arme, ridicate în urma percheziţiilor

spot_img

Poliţiştii au descoperit peste 10 kilograme de cannabis, pistoale, cuţite şi o colecţie cu mai multe monede, în urma unor descinderi la traficanții de droguri, în Targu Mureș. 7 persoane suspectate au fost duse la audieri, patru dintre ele fiind reţinute.

”La data de 21 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu Mureş, au desfăşurat, în judeţul Mureş, două acţiuni, fiind efectuate 13 percheziţii domiciliare, în cadrul unor dosare penale în care sunt efectuate cercetări cu privire la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc”, anunţă IGPR.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 10,2 kilograme de cannabis, 200 de grame de haşiş, 4 comprimate ecstasy, 15 timbre LSD, 10 grindere şi 5 cântare de precizie.

De asemenea, au mai fost ridicate echipamente de creştere cultură indoor de cannabis, 6 telefoane mobile, ţiple cu închidere zipplock, 14.710 euro, 9.980 de lei, 100 de lire sterline, 57 de dolari, 389 de dirhams, două pistoale, dintre care unul letal, de calibrul 7.65 mm, cu muniţie letală – 157 de cartuşe şi unul neletal, cu muniţie neletală – 127 de cartuşe, o arbaletă, 62 de cuţite, două topoare şi o colecţie cu mai multe monede.

Şapte persoane bănuite de comiterea faptelor au fost duse la sediul DIICOT- Târgu Mureş, pentru audieri, ulterior, faţă de 4 dintre acestea, fiind dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore.

                                                                                                                Adina Silav