9.1 C
București
joi, 22 aprilie 2021 - 3:34

VIDEO. Cum a fost atacată în direct actrița Mirela Vaida, în platoul Antenei 1

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, de o femeie dezbrăcată care a apărut în platou.

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii Access Direct a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan, strigându-i să-i dea „banii“. Femeia a apucat să arunce bolovanul spre vedetă, dar nu a rănit-o. Colegii din platou au sărit imediat în apărarea actriței, apoi au chemat Poliția și Ambulanța. 

Din primele informaţii, agresoarea îi cerea Mirelei Boureanu-Vaida nişte bani. La reluarea emisiunii, actrița, vizibil marcată, a dezvăluit  că se teme pentru siguranţa ei după ce a primit ameninţări și pe Internet, de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, “criminala de la metrou”.

Poliția verifică și cum a reuşit să intre femeia în studioul televiziunii, păzit de echipe de securitate.

„Antena 1 confirmă incidentele ce au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul emisiunii Acces Direct, când Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de un om al străzii ce a intrat prin efracţie. Autorităţile au fost sesizate imediat, iar Poliţia a deschis deja o anchetă. După primele cercetări, femeia este un caz cunoscut în sectorul 1 al Capitalei, pentru diverse  evenimente de acest gen.“, a transmis televiziunea.