16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 18:28
No menu items!

VIDEO. Ce pot face inconştienţa şi goana după like-uri. Trei tineri au dau foc unui bărbat și au postat imaginile pe Internet

spot_img

Un incident extrem de şocant a avut loc în localitatea vâlceană Stoeneşti, unde trei tineri, încercând să facă o glumă, au dat foc hainelor unui bărbat, au filmat întreaga scenă şi au postat-o pe reţele de socializare pentru a strânge like-uri. Din fericire, victima nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tinerii, unul având 15 ani, au folosit un spray cu gaz pe care l-au pulverizat peste bărbatul în vârstă de 55 de ani, luat prin surprindere, şi apoi au aprins o brichetă. În doar câteva secunde, hainele acestuia au luat foc.

Cei trei au postat ulterior videoclipul pe o reţea de socializare cu un scop precis, să strângă cât mai multe like-uri.

 

Fiica bărbatului a aflat cele întâmplate abia după ce un vecin i-a trimis videoclipul postat de tineri. Aceasta a mers imediat la poliţie.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au anunțat că tinerii care au comis această faptă au fost identificați și pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru lovire sau alte violențe.

„În referire la imaginile în cauză, vă informăm că polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Pietrari au identificat persoanele implicate și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu”, a transmis IPJ Vâlcea.

                                                                                                         Adina Bucur Silav