16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 19:13
No menu items!

Putin ar avea o nouă iubită. Cine este noua cucerire, „de tip Barbie”

spot_img

Președintele rus Vladimir Putin ar avea o nouă iubită, o blondă „de tip Barbie”, cu 32 de ani mai tânără, potrivit unor noi rapoarte, notează New York Post.

Ar fi vorba despre Ekaterina „Katya” Mizulina, în vârstă de 39 de ani, o istorică de artă educată în Marea Britanie, care conduce Liga Rusiei pentru Internet sigur, pro-Kremlin.

„Katya Mizulina este complet pe gustul lui Putin”, a declarat Olga Romanova, activista rusă pentru drepturile omului, pentru Canalul 24 al Ucrainei. „Acest tip de Barbie i s-a potrivit întotdeauna foarte bine”.

Romanova a asemănat-o pe Mizulina cu o iubită mai veche a lui Putin – Svetlana Krivonogikh, proprietară a unui club de striptease și multimilionară din Sankt Petersburg, care este presupusa mamă a copilului iubit al președintelui, Luiza, în vârstă de 20 de ani.

„Putin are 71 de ani, să nu fim bătrâni”, a spus Romanova sarcastic. „În general, bărbatul este în plină floare, de ce nu?”

Mizulina, fiica unei femei deputate ruse anti-ucrainene, a lucrat pentru a reduce la tăcere toate criticile la adresa lui Putin online, în special în ceea ce privește războiul din Ucraina, sub pretextul protejării copiilor.

Putin, care a divorțat de soția sa de 30 de ani, Lyudmila, în 2014, s-a zvonit de mult că ar fi într-o relație cu fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 40 de ani – și se crede că au doi sau trei copii.

                                                                                                        Adina Bucur Silav

SURSA FOTO: https://nypost.com