13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 2:11
No menu items!

VIDEO Bătaie între români pe un aeroport din Anglia. Zeci de călători panicați. Poliția a intervenit de urgență

spot_img

Mai mulți români au băgat groaza în călătorii aflați pe aeroportul din Luton. S-au bătut crunt, polițiștii englezi fiind nevoiți să intervină de urgență.

Bătaie violentă a fost filmată în zona de așteptare. Mai mulți români și-au împărțit pumni între scaune, asta în timp ce persoanele din jur s-au panicat și au început să ţipe.

Clipurile video, postate pe rețelele sociale, arată mai multe pete de sânge pe podeaua aeroportului.

La ora respectivă, pe aeroportul preferat de companiile low-cost, erau așteptate să decoleze curse spre mai multe orașe din România, Bulgaria și Polonia.

Poliția din Bedfordshire investighează incidentul

„Poliția a fost informată despre o încăierare generală la Aeroportul Luton din Londra. Patru persoane au fost rănite, iar trei au fost duse la spital cu răni grave. Ulterior, 17 persoane au fost arestate și rămân în custodia poliției pentru audieri”, a spus un purtător de cuvânt.

„Suntem șocați și întristați de acest incident. Adoptăm o abordare de toleranță zero față de violență. Dorim să ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat”, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului pentru The Independent.