33.4 C
București
miercuri, 19 iunie 2024 - 23:03
No menu items!

VIDEO Bătaie cruntă în fața unui club. Nouă francezi se bat, românii îi încurajează de pe margine

spot_img

Nouă cetățeni francezi aflați într-un club din Cluj Napoca s-au luat la bătaie în afara localului, sâmbătă dimineață. Românii prezenți la altercație „au făcut galerie” de pe margine. Poliția a deschis dosar penal, dar francezii au refuzat să formuleze plângeri.

Poliția din Cluj-Napoca a fost chemată prin apel 112, sâmbătă la 5 dimineață, la un club din oraș, unde izbucnise un scandal între mai multe persoane.

Altercația se desfășura în afara localului, spun polițiștii. Erau prezenți mai mulți bărbați, dar și femei, conflictul fiind izbucnit între nouă persoane de cetățenie franceză. Oamenii de ordine din club i-au văzut certându-se, i-au dat afară din local și au chemat poliția.

Francezii se luaseră la bătaie, iar ceilalți tineri care se mai aflau în club au ieșit să privească scandalul, încuranjându-i, de pe margine, pe bătăuși.

 

„Investigațiile efectuate au condus la identificarea și audierea, până în acest moment a 9 persoane, bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 38 de ani, de cetățenie franceză, care au refuzat formularea unor plângeri penale”, a comunicat Poliția Cluj-Napoca.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

M. Nedelcu