7.8 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 23:48
No menu items!

VIDEO. Angajatul unei firme de curierat din Craiova, prins în timp ce fura produse din colete

spot_img

Furt cu repetiţie, la Craiova. Un manipulant la o firmă de distribuţie a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce sustrage produse din coletele care ar fi trebuit livrate.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost prins când fura din coletele firmei de curierat din Craiova la care lucra chiar de către șefii săi, după ce aceștia au consultat camerele de supraveghere, informează craiovaforum.ro.

Reprezentanții firmei au început să verifice imaginile de pe camerele de supraveghere, după ce au primit mai multe reclamații de la clienți că le lipsesc produse din colete.

În imagini, se vede cum tânărul ia ceva şi ascunde apoi sub haine. Se pare că ar fi făcut asta de mai multe ori, timp de o săptămână, şi ar fi dat astfel iama în 16 colete.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de furt în formă continuată.

Bunurile sustrase valorează aproximativ 40.000 de lei. Doar 70% dintre ele au fost recuperate.

„Polițiștii au fost sesizați de o femeie din municipiul Craiova, reprezentant al unei societăți comerciale cu specific de activități poștale și de curierat, cu privire la faptul că un tânăr de 28 de ani, din municipiul Craiova, angajat al societății, ar fi sustras mai multe bunuri. În fapt, acesta este bănuit că în perioada 14-22 februarie, ar fi sustras mai multe bunuri aflate în coletele pe care le gestiona, bunuri în valoare de aproximativ 40.000 de lei”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

                                                                                                                   Adina Silav