16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 6:28
No menu items!

VIDEO Afaceristul care a sărit în aer cu tot cu mașină ar fi victima unui ATENTAT. Martorii dau declarații la poliție

spot_img

Afaceristul care a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce a sărit în aer cu tot cu mașină în parcarea unui supermarket din Arad, ar fi fost victima unui ATENTAT. Martorii, care sunt audiați în acest moment, spun că ar fi văzut o persoană care ar fi umblat la mașină, potrivit unor surse citate de presa din Arad. Anchetatorii ar avea mai multe piste. 

La acest moment anchetatorii au început audierile persoanelor care locuiesc în zona unde a avut loc explozia. O femeie a mărturisit că a văzut un bărbat care ar fi umblat la mașină omului de afaceri, înainte ca acesta să se urce la volan. 

Mai mulți martori au spus că s-a simțit miros de praf de pușcă. Se ia în calcul ca afaceristul să fi fost ucis în urma unui atentat cu bombă. 

Maşina omului de afaceri ar fi explodat când el a vrut să plece.

Suflul exploziei a distrus mai multe mașini, iar geamurile de la etajul 1 al blocului din apropiere s-au făcut țăndări. Se confirmă că nu au fost persoane rănite.

 

Cine era Ioan Crișan

Ioan Crişan a lucrat 25 de ani ca electronist la Aeroport, apoi s-a ocupat de transporturi, iar în final a ajuns să-şi transforme pasiunea pentru pescuit într-o afacere, notează jurnaliștii de la Ziar de Arad.

El deţinea din 2007 singura crescătorie din ţară de somn african, crescătorie amenajată în fosta Fabrică de Cânepă din Iratoşu. Aici au fost amenajate zeci de bazine cu apa termala unde cresc sute de tone de somn african