19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 5:27
No menu items!

UPDATE FOTO/ VIDEO Bolidul unui cunoscut om de afaceri a explodat imediat după ce ar fi fost pornit. Afaceristul a murit

spot_img

O echipă de specialiști de la București a plecat de urgență la Arad pentru cercetări. „Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”, anunță Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R. Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.

Nu se știe excat cum s-a produs explozia autoturismului. Unii martori spun că ar fi avut loc un incendiu la mașină, urmat de explozie, alții susțin că autoturismul a explodat dintr-o dată, imediat ce afaceristul a urcat în mașină. Este vorba despre un cunoscut om de afaceri din Arad, proprietar al unei firme piscicole.

Afaceristul mort în incendiu este Ion Crișan, patronul firmei Crimatex, o fermă piscicolă specializată în creșterea somnului african. Bărbatul era foarte cunoscut în zonă și ca urmare a relației de rudenie cu un politician local. Fiica lui, Laurei, a fost căsătorită cu deputatul Sergiu Bîlcea, potrivit aradon.ro

Din primele informații Ioan Crișan s-a urcat în mașina,după ora 7.00, după ce ar fi băut o cafea la o cafenea din zonă. Martorii ar fi spus că în momentul în care a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura a fost extrem de puternică, iar mașina pur și simplu s-a dezmebrat, bucăți din ea sărind la zeci de metri distanță.

FOTO:Aradon.ro