29.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 19:00
No menu items!

Adevăr dureros spus de comisarul șef al Gărzii de Mediu: Victimele poluării în România sunt mai multe decât cele date de COVID. Nimeni nu vorbește”

spot_img

Comisarul general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, vorbit vineri seara despre situația poluării din România. Berceanu a afirmat că victimele poluării sunt mult mai multe decât cele date de Covid-19. „Dar nimeni nu vorbește despre asta”, a spus Berceanu.

„Numărul victimelor în România, date de poluare, este mai mare decât cel de COVID. Pentru COVID am pus în mişcare forţe, am cheltuit bani extraordinar de mulţi, am ţinut lumea în case, pentru poluare aproape nu facem nimic. Nu sunt bani, nu sunt forţe, nu sunt ministere care să lucreze în comun, dar numărul victimelor este mai mare la poluare”, a declarat Octavian Berceanu la Digi24, vineri seară.

Vorbind despre daune, Octavian Berceanu a spus că sunt foarte mari.

„Nu vorbim de mediu în această ecuaţie pentru că problema de mediu, amprenta pe care o presupune poluarea de mediu este mult mai mare. Daunele sunt mai mari decât daunle de la COVID, dar nimeni nu vorbeşte despre asta pentru că ne scade foarte mult productivitatea în muncă”, a mai precizat Berceanu.