20.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 23:15
No menu items!

Victoria Beckham și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare cu o petrecere plină de farmec

spot_img

Victoria Beckham, designerul de modă emblematic și fosta Spice Girl, și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare cu o petrecere plină de farmec, demnă de o regină. La evenimentul plin de vedete, care a avut loc la Londra, Victoria a fost înconjurată de familie, prieteni și invitați de primă mână.

Beckham, cunoscută sub numele afectuos de Posh Spice în perioada în care era vedetă pop, nu s-a dat în lături de la nicio cheltuială pentru a se asigura că ziua ei de naștere a fost una de neuitat. Alături de soțul ei, David Beckham, și de copiii lor Harper, Cruz, Brooklyn și Romeo, lista de invitați a cuprins, de asemenea, un număr impresionant de celebrități, a confirmat Vogue.

Foto Familia Beckham- Vogue
Foto Familia Beckham- Vogue

Petrecerea exclusivistă a avut loc la Oswald’s, un prestigios club privat destinat exclusiv membrilor din Londra. Participanții au avut parte de un moment memorabil, când toate cele cinci Spice Girls au urcat pe scenă pentru o scurtă interpretare a hitului lor „Stop”, care s-a aflat pe primele locuri în topurile de vânzări, încântându-i pe fani cu o nostalgie din trecut.

 

Victoria și invitații săi au fost îmbrăcați impecabil pentru această ocazie. Sărbătorita însăși a emanat eleganță într-o rochie transparentă, de culoare verde mentă, în timp ce clanul Beckham a purtat costume cu cravată neagră.

Foto Victoria Beckham- Vogue
Foto Victoria Beckham- Vogue
Foto Familia Beckham- Vogue
Foto Familia Beckham- Vogue

Momentul culminant al serii a fost când David Beckham și-a purtat soția în mod jucăuș în stil „piggyback”, un moment emoționant capturat pentru posteritate.

Foto Victoria și David Beckham- Vogue
Foto Victoria și David Beckham- Vogue

Reflectând asupra zilei sale de naștere marcante, Victoria Beckham a postat pe Instagram un mesaj de recunoștința: „În timp ce mă pregătesc să pășesc spre 50 de ani (pe tocuri, bineînțeles!), mă simt incredibil de binecuvântată că am atins această piatră de hotar. Binecuvântată, dar și împlinită și profund mulțumită. Nu doar de locul în care mă aflu ca femeie, ci și de cât de departe au ajuns brandurile mele de modă și frumusețe.”

 

Amalia-Alessandra