15.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 2:43
No menu items!

Verificări ale Inspectoratului Școlar la Școala nr. 10 din Capitală, unde o învățătoare a cerut bani pentru cadouri de Crăciun

spot_img

scoala-numarul-10-bucuresti

O echipă a Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB) s-a deplasat luni dimineața la Școala nr. 10 pentru a verifica toate aspectele legate de modul în care au fost solicitate sumele pentru Pomul de Crăciun.

Potrivit unor surse din cadrul ISMB, citate de AGERPRES, echipa care s-a deplasat la unitatea de învățământ va verifica inclusiv „eventuala” implicare a școlii în această chestiune. „Se extinde cercetarea la toate clasele din școală”, au declarat sursele citate.

Totodată, luni se va întruni la ora 11.30 Consiliul de Administrație al unității școlare care va decide constituirea unei comisii de cercetare la nivelul școlii privind aspectele sesizate în presă.

Aceleași surse au afirmat că învățătoarea despre care se spune că a cerut bani pentru serbarea de Crăciun riscă o sancțiune care ar putea merge „eventual” până la desfacerea contractului de muncă în cazul în care vor fi constatate aceste abateri grave.

R.D.