20.6 C
București
luni, 15 august 2022 - 11:59
No menu items!

VENUS în PEȘTI – îndrăgosteala de dragoste

spot_img
  • DEZIDERIU

Venus, planeta dragostei condiționată, se mută în zodia dragostei necondiționată, Pești. Și asta înseamnă că, în sfârșit, fiecare dintre noi va avea ocazia să se îndrăgostească prostește și sincer, mai ales că Mercur încă își produce efectele din ciclul de retrogradanță. Sintetizat și simplificat, go wild, că mai e puțin și primăvara de tot…

Venus în Pești este un simbol de dragoste sinceră, curată, nevinovată, naivă, adorabilă, dezinteresată și reală. Asta nu înseamnă că oamenii care își declară sentimentele în perioada asta o fac sincer, dar că ce trăiți voi acum față de ceilalți s-ar putea să fie pe bune. E îndrăgosteală. Dacă reușiți să faceți trecerea către dragoste pe bune, asta e problema voastră, că o planetă nu te obligă la nimic, dar îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie.

Țineți cont și de faptul că efectele lui Mercur în ultimele sale zbateri de tip ”retrograd” s-ar putea să facă drumul ceva mai anevoios și ”semnalele” ceva mai complicate, dar dacă există voință și putință, ar trebui să vă descurcați. Dacă nu, faceți și voi ce face zodia Pești de obicei – improvizați o existență!

Venus va sta aici până la începutul zodiei Berbec (21 martie, începutul unui nou an astrologic), deci aveți timp să trăiți romanțele pe care le-ați văzut în filme și care nu se termină niciodată cu happy ending, că așa știe zodia Pești, cu suferință, cu sacrificiu, cu plânsete, cu drame.

În tot acest timp, Venus va mai trece și pe lângă Neptun, când toată dragostea pe care o trăiți s-ar putea să meargă înspre un surplus sau să dispară de tot. Neptun amplifică mirajul dragostei în contextul ăsta și ține cont de inputul vostru, deci trăiți cum vreți perioada asta, dar încercați să iubiți cât puteți, alte reacții chimice mai puternice în organismul uman nu prea sunt (la nivel macro, de la creier, la stomac, la inimă, la planuri subtile, etc.).