15.6 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 14:39

Venus în Fecioară

spot_img

Până pe 16 august, planeta Venus tranzitează zodia Fecioară, astfel că modul în care relaționăm,  fie că este vorba de  partener, bani sau carieră, va fi mai analitic, rațional, rezervat, timid.

Venus este asociată cu dragostea, frumusețea, luxul, senzualitatea, tandrețea, dar poposirea ei în zodia Fecioară nu ii este favorabilă, deoarece astrologic este in cădere, astfel că în relatii putem să ne îndoim de partener, să fim excesiv de atenți la detalii și să devenim mai rezervați.

Vom avea gusturi concrete, modeste, și vom fi atrași de oameni pricepuți, profesioniști, experți, de la care putem primi sfaturi folositoare.

Empatia pentru cei bolnavi va fi la cote maxime, la fel și preocuparea pentru starea fizică a corpului, pentru menținerea sau dobândirea sănătății.

O atenție deosebită se îndreptă către diete și prepararea hranei.

În data de 10 august se creează în astral un aspect tensionat ( opoziție ), între planeta Venus aflată în zodia Fecioară si planeta Neptun, aflată în zodia Pești.

Pe deoparte, în relații vom fi visători, romantici, senzitivi, sensibili, inspirați, iar pe de altă parte, vom  fi stricți, poate chiar rigizi și ne vom dori niște parteneri perfecți.

Dar, asa cum noi observam la ceilalți imperfecțiunile, și ceilalți le pot vedea la noi așa că, lăsați garda jos și bucurați-vă de iubire!