15.6 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 14:52

UPDATE VIDEO TOȚI pasagerii unui avion care a aterizat la Iași, de la Bologna, au rămas fără bagaje. Ce s-a întâmplat

spot_img

Incidentul a avut loc azi noapte, când toți cei 174 de pasageri ai cursei WizzAir Bologna – Iași, au constat la aterizare că nu au bagajele. Conducerea aeroportului a declarat că nu s-a mai întâmplat niciodată să se rătăcească bagajele a tuturor pasagerilor unei curse. Cel, mai probabil, în urma unei confuzii, bagajele oamenilor au ajuns la Chișinău.

 

174 de pasageri care au ajuns la miezul nopții, de la Bologna la Iași, au aflat după aterizare că nu-și pot recupera bagajele de cală, pentru că nu au ajuns la destinație, potrivit stiridiaspora.ro

La Aeroportul din Iași au ajuns, însă, bagajele unor pasageri care au călătorit de la Bologna la Chisinău. Cel mai probabil aici s-a creat confuzia.

Reprezentanții Aeroportului au declarat că nu s-a mai întâmplat niciodată pe Aeroportul din Iași ca bagajele tuturor pasagerilor dintr-o cursă să fie rătăcite. Au mai fost, desigur, cazuri în care 1,2 sau 3 călători dintr-un avion să primească bagajele de cală mult mai târziu, însă niciodată întreg avionul.

E important de menționat că, în general, nu companiile aeriene se ocupă de manevrarea bagajelor, ci de cele mai multe ori se contractează așa-numitele firme de handling.

C.D.