28.2 C
București
luni, 15 iulie 2024 - 9:23
No menu items!

Vedetele își unesc forțele pentru ajutarea copiilor defavorizați

spot_img

Doinița Oancea împreună cu mai multe vedete, precum Ana Baniciu, Dana Rogoz, Dana Păun, Majda Yolo, Roxana Badea și mult alte nume cunoscute, vor organiza un Pop Up Store, în data de 12 decembrie, la care vor fi expuse haine și accesorii create de ele. . Partea frumoasă a evenimentului este că o mare parte din încasări va fi donată unei fundații care are în grijă copii defavorizați. Și tu poți ajuta!

Frumoasa actriță își dedică tot mai mult timp atelierului de creație și design vestimentar, “Atelier de frumos”, pe care îl are împreună cu prietena ei Olga Ghitac. Surpriza pe care o pregătește prietenilor și fanilor este o colecție de tricouri, creată în colaborare cu artistul Adrian Călin.

“Pasiunea pentru frumos se manifestă în diverse forme și cu siguranță se regăsește în creațiile prietenilor mei care vor expune în cadrul primului Pop Up Store pe care îl organizez – Atelier de Frumos.

Vă așteptăm la shopping sâmbătă , 12 decembrie 2015, în Bulevardul Pache Protopopescu 86, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu haine , accesorii cât și o colecție inedită de tricouri semnată Doinița Oancea în colaborare cu un artist plastic”.

Și pentru că ne pasă, vă facem cunoscut faptul că 10% din banii încasați vor merge către Christian Hope, o fundație tânără dar puternică, care se ocupă în exclusivitate de proiecte dedicate copiilor defavorizați”, a transmis Doinița Oancea.

Prietena Doiniței, Majda Yolo pictează și accesorizează haine, Dana Rogoz a  lansat de curând un parfum și o colecție de plicuri pentru femei, Ana Baniciu are o colecție de haine, iar cu această ocazie, alături de celelalte artiste, vor scoate la vânzare creațiile care le poartă numele.