5.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 10:04

Un altfel de REVELION la “Hug in a mug”, în centrul Capitalei / FOTO

spot_img

Chiar dacă ai decis deja să-ți petreci noaptea dintre ani în București, e timpul să te gândești unde și cum o vei sărbători, pentru că Revelionul nu are niciun farmec dacă nu ești înconjurat de prieteni. Iar dacă vrei să ai parte de o petrecere pe cinste, alege să-ți îmbrățișezi prietenii sub vâsc la “Hug in a mug”.

Situată pe Bulevardul Schitu Măgureanu, la doar câțiva pași de Piața Constituției, cafeneaua – restaurant “Hug in a mug” este suficient de spațioasă, așa că poți veni aici însoțit chiar și de 50 de prieteni. Important este că nu veți împărți localul cu nimeni altcineva și astfel vă veți putea simți în largul vostru. În plus, la miezul nopții, vă veți putea bucura de cel mai spectaculos foc de artificii din oraș, oferit de Primăria Capitalei.

Evident, echipa “Hug in a mug” va fi acolo pentru a vă ajuta să petreceți un altfel de Revelion. Și meniul va fi altfel, dar, garantat, va satisface până și cele mai exigente gusturi.

Nici cel mai mofturos amic al tău nu ar putea refuza un altfel de burger, în care ingredientele naturale, regăsite și în maioneza de casă folosită de chef-ul localului, se îmbină cu “ierburi de provence” și carpaccio de trufe negre. Aripioarele picante și coastele de porc însoțite de sosul “iuteeeeeee” te vor face să te lingi pe degete. Și, nu vor da greș nici cei care vor alege pieptul de curcan în fulgi de porumb, alături de o salată Hug, în care sosul de anchoa “îmbrățișează” roșiile de grădină și ceapa de Buzău.

meniu

Așa că, dacă optezi pentru o altfel de petrecere, grăbește-te să contactezi echipa “Hug in a mug” la 0744 894 286.