UPDATE. ATENTAT în Las Vegas. Un bărbat a deschis focul în mulțime / VIDEO

  • UPDATE

Ultimele date ale autorităților arată că, în urma atacului, doi oameni au murit, iar 70 au fost răniți. Poliția a anunțat că un suspect a fost ucis.

Poliția a intervenit în forță în cursul nopții de duminică spre luni pe principala arteră din orașul Las Vegas, în vestul SUA, după informații privind focuri de armă la hotelul-cazinou Mandala Bay, conform poliției și presei americane, citate de AFP.

Potrivit agențiilor internaționale de știri citate de Agerpres, nu se știe încă dacă este vorba de unul sau de mai mulți atacatori.

“Verificăm informații conform cărora ar exista un atacator înarmat activ în interiorul sau în jurul cazinoului”, a scris poliția pe Twitter.

Conform publicației “Las Vegas Sun”, s-a tras asupra mai multor persoane, printre care și un polițist, în timpul unui concert de muzică country care se desfășura în aer liber în zonă.

Din înregistrări video postate pe rețele de socializare se vede cum sute de oameni fug de la locul incidentului, scrie BBC News.

În unele înregistrări se aud sunete de focuri de la ceea ce pare o armă automată.

Poliția a sfătuit populația să evite zona.

Un purtător de cuvânt al unui spital a declarat pentru CNN că mai multe persoane au fost internate cu răni cauzate de gloanțe.

NICIUN COMENTARIU