26.8 C
București
marți, 3 august 2021 - 13:08

Unul dintre patronii clubului Colectiv a postat un mesaj pe facebook: Sunt împietrit de durere

spot_img

Costin Mincu, unul dintre acționarii clubului Colectiv, reținut de procurori luni seară, a scris un mesaj pe rețeaua de socializare, prin intermediul avocatului său.

Sunt împietrit de durerea din mine și din jurul meu. Am pierdut colegi și prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toți. Alții se zbat la margine de viață, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toți, în gând în fiecare clipă de acum și până când voi închide ochii. Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârșit printr-un coșmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aș vrea să pot șterge lacrimile de pe obrajii celor care i plâng pe cei are s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în fața judecății. Regret enorm tot ce s-a întâmplat.

Costin Mincu

 Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în cazul incendiului din Clubul Colectiv.