16.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 14:44

Una dintre cele mai frumoase actrițe ale tuturor timpurilor vine la București. Va filma pentru un film produs de Netflix

spot_img

Actrița Catherine Zeta-Jones va veni în România în această toamnă pentru a filma la noua serie Familia Addams pe care Netflix o pregătește de lansare. Catherine Zeta-Jones va interpreta rolul Morticiei. Productia va fi disponibila pe Netflix, este produsa de Tim Burton si se filmează din octombrie în România.

Catherine Zeta-Jones va juca alături de Jenna Ortega, în rolul lui Wednesday Addams, și Luis Guzmán, în rolul lui Gomez Addams, soțul Morticiei.

Producția se va numi Wednesday Addams și va avea opt episoade, fiind descris de Netflix că un mister supranatural, care prezintă anii lui Wednesday Addams că studentă la Academia Nevermore. Filmul este regizat de Tim Burton. Filmările se vor realiza în România și vor începe în octombrie.

Rolul Morticiei a fost interpretat de-a lungul timpului de Carolyn Jones în serialul TV „Familia Addams” din anii 1960. A urmat Anjelica Huston în cele doua filme ale „Familiei Addams” in anii ’90, iar cel mai recent, Charlize Theron a fost Morticia in filmul de animație „Familia Addams” din 2019.

Serialul TV original a debutat în 1964 și a rulat timp de două sezoane pe ABC.

Mai târziu, spectacolul a fost adaptat într-o serie de filme cu Raul Julia și Anjelica Huston în rolul lui Gomez și Morticia. Succesul filmului a fost în mare parte atribuit performanței Christinei Ricci ca Wednesday Addams, strălucita fiică Addams, cu o înclinație pentru tortură.

C.D.