12.9 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 0:32

Un manager de la McDonald’s, arestat pentru trafic de minore. Selecta victimele la interviul de angajare

spot_img

Bărbatul de 34 de ani, era manager la un restaurant McDonald’s din Brașov, însă mai avea o ocupație de ceva vrene. El racola fete pe care le convingea să se prostitiueze. Pentru una dintre ele ar fi accesat baza de date a lanțului de restaurante. Celelalte au fost selcetate de bărbat după anunțurile de angajare, potrivit surselor judiciare citate de Bună Ziua Brașov.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de trafic de minore şi trafic de persoane.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Braşov susțin că bărbatul în vârstă de 34 de ani reuşea să racoleze fetele profitând de funcţia pe care o ocupa. Acesta le chema pe tinere la un interviu pentru angajarea la restaurantul fast food, iar pe cele care proveneau din medii defavorizate reuşea să le convingă să se prostitueze.

Individul este acuzat că închiriase două apartamente din Braşov în regim hotelier şi că aici ar fi trimis fetele cu clienţii racolați. Managerul acuzat de proxenetism este acuzat că împărţea în mod egal banii cu victimele sale.

Potrivit anchetatorilor, tinerele proveneau din familii sărace şi ar fi fost racolate în perioada 6 martie 2021 – 23 iulie 2021. În această perioadă, managerul ar fi reuşit să convingă să se prostitueze patru fete, dintre care trei erau minore, cu vârstele de 15, 16 şi 17 ani. Cea de a patra victimă a bărbatului ar fi în vârstă de 22 de ani.

Procurorii nu exclud ca şi alte tinere să fi fost victime ale bărbatului, cercetările fiind în curs. Reprezentanţii McDonald`s spun că momentan nu au fost contactaţi de autorităţi în legătură cu acest caz.

„Aceste informaţii pot fi oferite de reprezentanţii instituţiei care derulează ancheta. Nu am fost contactaţi de autorităţi în legătură cu această investigaţie”, au transmis reprezentanţii companiei, potrivit Bună Ziua Brașov.

C.D.