16.1 C
București
luni, 27 mai 2024 - 0:02
No menu items!

Un copil de 5 ani din Bolintin Vale „s-a lovit” de o mașină de poliție

spot_img

Un copil de 5 ani a fost lovit, luni, de o mașină de poliție, în orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu. Poliția transmite că cel mic era „nesupravegheat, a ieșit în fugă din curte și s-a lovit de autovehiculul aflat în mișcare”, dar nu a pățit nimic.

Agentul de poliție mergea cu o autospecială pe o stradă din orașul Bolintin Vale, fără viteză mare, având de pus în executare un mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale. 

Copilul de 5 ani ar fi ieșit în fugă din curtea casei ți s-a lovit de mașina poliției.

„În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanţă pentru efectuarea de investigaţii de specialitate. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unităţii de parchet”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițistul este absolvenit al Școlii de Poliție de la Câmpine, lucrează din 2012 și are permis de conducere din 2007, mai precizează IPJ Giurgiu.

M. Nedelcu