13.1 C
București
marți, 21 mai 2024 - 3:50
No menu items!

Un bărbat, prins când arunca ilegal deșeuri. I-a fost confiscată mașină și amendat cu 30.000 de lei

spot_img

O persoană care a vrut să arunce deșeuri pe spațiul public, în Capitală, s-a ales cu o amendă de 30.000 de lei, iar autoutilitara folosită a fost confiscată.

Bărbatul a fost prins, marți, de Poliția Locală a sectorului 5 în timp ce transporta cu o autoutilitară deșeuri provenite din construcții, pe strada Ion Băiulescu. În urma verificărilor efectuate de Poliția Locală și comisarii Gărzii Naționale de Mediu s-a constatat că persoana în cauză nu deținea documente pentru transportul deșeurilor. Astfel, bărbatul a fost sancționat cu suma de 30.000 de lei, conform legislației în vigoare pentru depozitarea ilegală de deșeuri pe domeniul public. Totodată, șoferului i s-a adus la cunoștință că va rămâne fără autovehicul, pentru că va fi confiscat.

„Aceste persoane care aruncă în mod repetat deșeuri pe domeniul public trebuie să înțeleagă că acest comportament nu mai este tolerat pe raza Sectorului 5. Am aplicat deja amenzi și vom face acest lucru în continuare, până când oamenii vor învăța să fie civilizați. Mai mult, autovehiculele din care aruncă gunoiul vor fi confiscate”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.