13.3 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 10:19

Un bărbat din Capitală a fost ucis de foştii chiriaşi. Vecinii fac mărturisiri şocante despre victimă

spot_img

Crimă oribilă în Capitală, în sectorul 4. Un bărbat de 64 de ani a fost omorât în bătaie marţi noapte.

Omul s-ar fi trezit la uşă cu doi dintre foştii chirişi, potrivit Antena3.

Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi legat de actele întocmite în momentul închirierii, dar şi legat de o sumă de bani, între cei trei ar fi intervenit un scandal.

Bărbatul de 64 de ani a fost găsit în casă fără suflare cu leziuni la cap.

„În noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 23.50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, informează Poliţia Capitalei.

Există, însă, acuzaţii extrem de grave la adresa bărbatului găsit mort în locuinţă.

Cel puţin un localnic al cartierului a povestit la Antena 3 că în zonă se bănuieşte că bărbatul ucis i-ar fi luat viaţa adevăratei proprietare a casei despre care oamenii spun că nu au mai vazut-o de trei ani.

” I se spune “Colonelul” şi atat ştiu. Şi sunt foarte mulţi chirişi. Azi vine unul, mâine pleacă. Se perindă, cred că 20 de inşi intr-o luă de zile. În fiecare săptămână se schimbă chiriaşii. (…) El aici ca stat ca chiriaş. Era o doamnă în vârstă, am înteşes că s-ar fi casatorit cu el. Nu ştiu sigur. Acum trei ani, am vazut-o într-o seară, striga după ajutor. Voia medicamente şi el o băga în casă. De atunci nu am mai vazut-o niciodata. În schimb, în fiecare săptămână cred, mirosea ingrozitor a afumat. El spunea că afumă şuncă, dar şunca nu miroase urât”, a povestit o vecină la Antena 3.

Poliţia ar fi identificat autorul crimei şi se pare că ar fi avut şi doi complici. Ancheta este în desfăşurare.