20.3 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 3:52
No menu items!

Ucigașul fetiței de 12 ani, al cărei cadavru a fost găsit ascuns într-o canapea, capturat de autoritățile olandeze

spot_img

Marcel Ilie Serbuc, bărbatul suspect de uciderea fetiţei de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit ascuns într-o canapea, în sectorul 4 din București, a fost capturat de autoritățile olandeze, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

Marcel Ilie Serbuc, concubinul mamei fetiței, urmează să fie audiat după care o să fie extrădat și adus în fața anchetatorilor români.

Principalul suspect în cazul crimei a recunoscut fapta mamei sale, la telefon, declarând că a ucis-o pe fetiţă.

”El a spus că a avut un conflict spontan cu fata, a împins-o, ea a căzut, s-a lovit de marginea căzii și a început să sângereze şi să tremure. Mai mult n-a vrut să-mi spună”, a mărturisit mama asasinului, recent, în anchetă.

Fata de 12 ani a fost găsită într-o stare de putrefacție, în lada canapelei din sufrageria apartamentului, învelită în saci menajeri.

Marcel Şerbuc este inculpat în dosarul deschis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, și a fost pe lista infractorilor deosebit de periculoși.

”Acesta a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România”, se mai arată în comunicatul Poliției. 

D.Constantin