26.1 C
București
joi, 5 august 2021 - 1:51

Trupa Nightwish pusă la zid după o afirmaţie despre incidentul din Colectiv

spot_img

Pe 10 decembrie, vestita trupă finlandeză urmează să susţină un concert la Romexpo Bucureşti. În urmă cu câteva zile, pe pagina lor de Facebook a fost postat afişul de la viitorul concert. Un fan a comentat următorul lucru: “Aţi ales cel mai prost moment posibil, vă sugerez să analizaţi ceea ce se întâmplă în România la momentul de faţă.”

Persoana care se ocupă de pagina oficială de Facebook a trupei a răspuns:

Deci ar trebui să ne trădăm fanii din România, doar pentru că nişte imbecili au incendiat un club şi au omorât 32 de oameni? Fii serios. Ne pare foarte rău atât pentru victime cât şi pentru familiile lor. Acum este momentul perfect să venim acolo. Nu sunteţi singuri.

nghtwsh2

Imediat trupa a fost asaltată cu mesaje în care erau numiţi insensibili şi nepăsători. Un alt fan a evidenţiat istoria editărilor comentariului iniţial:

nghtwsh3

Ulterior întreaga postare a fost ştearsă, iar în locul ei a apărut un mesaj în care îşi cereau (cât de cât) scuze:

nightwsh1

Dragi oameni din România. Ne pare foarte rău pentru incendiul din club şi pentru victime şi familiile lor. Vrem să vă încurajăm pe toţi să continuaţi, chiar dacă acest lucru pare foarte greu la momentul de faţă. Respectăm cu sinceritate amintirea tuturor victimelor. În cadrul spectacolului nostru nu vom avea efecte pirotehnice. Pace tuturor.

Managementul NIGHTWISH (Tot noi suntem responsabili pentru postarea de mai devreme, nu trupa.)

Octavian Cătuşanu