11.7 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 16:01

Trei case din sectorul 3 al Capitalei au fost distruse într-un incendiu

spot_img

Trei case din sectorul 3 al Capitalei au fost distruse într-un incendiu

Trei case din sectorul 3 al Capitalei au ars într-un incendiu izbucnit luni dimineaţă, o persoană care a suferit un atac de panică fiind transportată la Spitalul Pantelimon pentru îngrijiri medicale, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit acestuia, incendiul a cuprins trei case şi anexele acestora, de pe strada Trilului, și a fost anunțat în jurul orei 05.00. În urma incidentului, o persoană a fost asistată medical de echipajul SMURD aflat la faţa locului şi apoi transportată la Spitalul Pantelimon, după ce a suferit un atac de panică, a precizat Daniel Vasile.

Pompierii au intervenit cu şapte autospeciale, flăcările fiind foarte mari, și au scos din locuinţele afectate mai multe butelii care reprezentau pericol de explozie. Intervenţia a fost îngreunată din cauză că hidranţii din zonă erau îngheţaţi, pompierii reuşind să stingă flăcările în jurul orei 7.00, a mai spus Vasile.

Alte două case din Sectorul 3 al Capitalei au ars duminică într-un incendiu izbucnit în cartierul 23 August. În urma incendiului nu au fost persoane rănite şi nici intoxicate cu fum.

R.D.