13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 1:16
No menu items!

FOTO/Tragedie la Ploieşti. Doi copii de doi ani au murit, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc

spot_img

Doi copii, gemeni, un băiat și o fată, de doi ani, au murit, miercuri seară, după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc din Ploiești.

Tragedia a avut loc pe Bulevardul Republicii, unde locuia familia celor doi copii. Fratele și sora, în vârstă de 2 ani și o lună, au căzut în gol de la etajul 10, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. Se pare că mama acestora se afla într-o altă cameră, când micuții s-au urcat pe pervazul unei ferestre și au căzut în gol, pe trotuar. În locuință s-ar mai fi aflat un frate mai mare al copiilor, care suferă de dizabilități, și o fată.

În stare de șoc, mama gemenilor a fost dusă la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Părinții micuților se mutaseră de curând în bloc. Miercuri seară, vecinii susțin că ar fi auzit certuri între femeie și soțul ei. Unii dintre ei spun că atunci când s-a întâmplat nenorocirea mama fraților făcea curățenie într-o altă cameră, iar alții zic chiar că au văzut-o în timp ce transmitea live pe o rețea de socializare, înainte de cumplita tragedie.

Potrivit ISU Prahova, tragedia s-a întâmplat în jurul orei 20.30.

„Polițiștii Secției 2 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe Bulevardul Republicii, 2 copii gemeni, fată și băiat, cu vârsta de 2 ani și o lună, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament. Din păcate, aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Prahova.

                                                                                                                Adina Silav

SURSA FOTO:observatorulph.ro