9.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 1:42
No menu items!

Tragedie la Constanța. O profesoară și fiul ei, găsiți morți într-un apartament. Băiatul era spânzurat

spot_img

Un tânăr de 18 ani şi mama acestuia, cadru didactic, au fost găsiţi morţi în apartamentul în care locuiau din Constanța.

Potrivit anchetatorilor, cei doi locuiau într-un apartament aflat într-un bloc de pe strada Badea Cârțan din municipiu, trupurile fiind descoperite în urma unui apel la 112. O femeie i-a alertat pe polițiștii Secției 2 Constanța, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Primele informații arată că femeia, în vârstă de 48 de ani, a fost găsită decedată, întinsă pe jos în locuință, în timp ce fiul ei, de 18 ani, a fost găsit spânzurat de o ţeavă metalică.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul ISU Dobrogea pentru pătrunderea în apartament. În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul SAJ Constanța”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt. Ancheta polițiștilor este în desfășurare.

Mădălina Ivănescu, în vârstă de 48 de ani, era inspector de fizică. 

Radu Ivănescu, fiul acesteia, în vârstă de 18 ani, practica sport de performață. Tocmai ce terminase unul dintre cele mai bune colegii din Constanța și urma să meargă la o facultate din București.