16.5 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 8:09
No menu items!

Toni Grecu, internat în saloanele incendiate de la Balș: „A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme și s-a rezolvat”

spot_img

Actorul Toni Grecu, internat la Matei Balș sâmbătă, 16 ianuarie, cu COVID, i-a povestit soției sale că „din prima zi i-a fost frig”, dar apoi, în câteva zile, a revenit cu un telefon și a spus că problema s-a rezolvat prin aeroterme aduse în saloane.

Jurnaliștii de la Libertatea au discutat cu Cristina Grecu, soția lui Toni Grecu, cel care era internat din 16 ianuarie într-un salon de la etajul 2 al pavilionului care a ars și care face parte dintre bolnavii transferați în această dimineață. „Din prima zi mi-a spus că e frig”, a confirmat Cristina Grecu. După aceea, își amintește ea, la o zi, două, „soțul mi-a spus că ‘A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme și s-a rezolvat’”.

Fondatorul grupului Divertis a fost internat la Matei Balș pe 16 ianuarie, cu o formă medie a bolii. El nu era în saloanele ATI de la parter, ci la etaj, dar era conectat la un aparat de oxigen.

El a fost transferat în această dimineață, laolaltă cu alți 100 de pacienți, la unități spitalicești din Capitală. Actorul este internat acum la Spitalul Sf. Pantelimon.