15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 1:07
No menu items!

TikTok va avea funcţie de repostare

spot_img

Populara platformă video chinezească, TikTok, pregăteşte lansarea unei funcţii prin care utilizatorii vor putea reposta clipurile apreciate.

TikTok testează o funcţie repostare, prin care utilizatorii pot publica pentru proprii urmăritori clipurile interesante ale altor creatori.

Butonul “Repost” va putea fi găsit în meniul de Share, cel care include toate opţiunile de partajare a conţinutului, precum expedierea directă către anumiţi prieteni sau trimiterea prin intermediul altor aplicaţii.

TikTok vine şi cu o idee originală pe care o adaugă funcţiei care există de mult şi în alte reţele sociale. Clipurile repostate vor putea fi văzute de urmăritori în propriul feed, însă nu vor apărea în profilul celui care a făcut repostarea.

Abordarea TikTok are sens, pentru că păstrează în profilul personal doar creaţiile proprii, nu şi postările preluate de la alţi utilizatori.

Platforma chinezească, cel puţin în cadrul testului actual, limitează potenţialul de răspândire al postărilor preluate prin intermediul acestei funcţii. Clipurile repostate vor fi afişate doar celor care se urmăresc reciproc. Asta pentru a evita ca funcţia să fie folosită de creatorii cu mulţi urmăritori pentru a se promova reciproc.

Nu se ştie, deocamdată, când va fi lansată oficial pentru toţi utilizatorii platformei noua facilitate.

                                                                                                                    Adina Silav