9 C
București
joi, 29 februarie 2024 - 16:53
No menu items!

Taylor Swift, Miley Cyrus, Billie Eilish și SZA au dominat Premiile Grammy

spot_img

În cadrul celei de-a 66-a ediții anuale a Premiilor Grammy, Taylor Swift, Miley Cyrus, Billie Eilish și SZA au devenit vedetele incontestabile ale serii, cucerind categorii importante și făcând istorie în acest proces. 

Taylor Swift face istorie, din nou
Taylor Swift, forța de neoprit din industria muzicală, și-a gravat numele în cărțile de istorie ale premiilor Grammy, devenind prima artistă care a obținut pentru a patra oară râvnitul premiu „Albumul anului”. Victoria ei triumfală a fost obținută pentru albumul „Midnights”. Swift și-a exprimat cu umilință bucuria, declarând: „Mi-ar plăcea să vă spun că acesta este cel mai fericit moment din viața mea, dar mă simt atât de fericită atunci când termin un cântec”. De asemenea, Taylor a profitat de ocazie pentru a-și anunța cel de-al 11-lea album de studio, „The Tortured Poets Department”, care va fi lansat pe 19 aprilie.

Foto Taylor Swift- GRAMMY 2024
Foto Taylor Swift- GRAMMY 2024

 

Debutul de neuitat al lui Miley Cyrus la Grammy
Miley Cyrus, cunoscută pentru performanțele sale puternice și pentru personalitatea sa îndrăzneață, și-a asigurat primele premii Grammy din istorie. Ea a obținut premiile pentru înregistrarea anului și cea mai bună interpretare pop solo pentru piesa „Flowers”. Cyrus, cunoscută pentru umorul ei, a glumit în timpul discursului de acceptare: „Sper că acest lucru nu va schimba nimic, pentru că viața mea a fost frumoasă ieri”, lăsând publicul în suspans cu remarca sa finală: „Nu cred că am uitat pe cineva, dar s-ar putea să fi uitat lenjeria intimă!”.

Foto Miley Cyrus- GRAMMY 2024
Foto Miley Cyrus- GRAMMY 2024

 

Câștigurile extraordinare ale lui Billie Eilish
Billie Eilish și-a continuat ascensiunea fulminantă, câștigând premiul pentru cel mai bun cântec al anului și cel mai bun cântec scris pentru mijloace vizuale cu piesa „What Was I Made For?” din filmul „Barbie”. În timpul discursului său, Eilish a exclamat: „La naiba, ce proști băieți!”, exprimându-și neîncrederea și recunoștința. „Barbie” a primit, de asemenea, recunoașterea pentru cea mai bună coloană sonoră de compilație pentru medii vizuale.

Foto Billie Eilish- GRAMMY 2024
Foto Billie Eilish- GRAMMY 2024

 

 SZA strălucește cu nouă nominalizări
SZA a dominat seara cu nouă nominalizări, câștigând trei premii prestigioase. Gazda Trevor Noah a numit pe bună dreptate acest an „un an de neuitat”. Interpretarea emoționantă a lui SZA, care a adus un omagiu lui Kill Bill, a lăsat o impresie de neuitat. Printre victoriile sale se numără cea mai bună melodie R&B, în care a împărtășit cu emoție: „Am ajuns foarte, foarte departe și nu-mi vine să cred că se întâmplă asta”. Adăugând o notă de umor, ea a remarcat: „Nu sunt o plângăcioasă atrăgătoare”.

Foto SZA- GRAMMY 2024
Foto SZA- GRAMMY 2024

 

Amalia-Alessandra