16.1 C
București
luni, 27 mai 2024 - 1:25
No menu items!

Tânăra lovită de o maşină, în staţia de autobuz din Baia Mare, a murit

spot_img

Tânăra lovită de un BMW, scăpat de sub control, într-o staţie de autobuz din Baia Mare, a murit.

Denisa, care avea 20 de ani, a murit, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00.30, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii din Baia Mare au încercat să o resusciteze timp de câteva zeci de minute, însă toate eforturile au fost în zadar.

Soţul ei, Raul, de 23 de ani, a fost transferat la un spital din Cluj, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, care a durat aproximativ 13 ore.

Cei doi soţi au fost spulberaţi într-o staţie de autobuz din Baia Mare, în zona Vivo, sâmbătă seară, atunci când aşteptau autobuzul.

Maşina scăpată de sub control a intrat în plin în refugiul staţiei de autobuz acolo unde se aflau Denisa şi Raul şi i-a rănit grav.  El a suferit o fractură deschisă la piciorul drept, iar soția lui a fost aruncată prin sticla stației de autobuz direct pe trotuar. O bară de aluminiu a băncii i-a secționat acesteia piciorul stâng.

Ieri, şoferul în vârstă de 21 de ani, din Buciumi, judeţul Maramureş, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Politistii au schimbat acum încadrarea juridică a faptei, iar şoferul este cercetat pentru ucidere din culpa şi vătămare corporală gravă din culpă.

VIDEO Două vieți distruse de un șofer de 20 de ani care a pierdut controlul volanului. Imaginile sunt șocante