3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 10:00
No menu items!

VIDEO Ploaie de pumni în trafic, în fața Spitalului Floreasca. Circulația a fost blocată. Au intervenit mai multe echipaje de Poliție

spot_img

O bătaie cruntă între doi bărbați a dus la un haos în trafic în fața Spitalului Floreasca din Capitală. Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului
după ce martorii au apelat numărul de urgență 112.

 

Scadalul a izbucnit chiar la trecerea de pietoni din fața Spitalului de Urgență Floreasca. Un bărbat, pasager într-un autoturism, a profitat de culoarea roșie a semaforului și a cobotât pentru a-i cere socoteală șoferului autoturismului din față.

Șoferul vizat nu a rămas în mașina lui, ci a coborât, declanșându-se astfel un conflict violent între cei doi.

Unul dintre martori a filmat cu telefonul mobil și a surprins momentul în care pasagerul coborât din autoturismul din spate a lovit primul, moment în care adversarul său a ripostat cu o ploaie de pumni.

Între timp s-a produs un blocaj în trafic, mașinile nu au mai putut înainta din cauza bătăușilor, câțiva martori au sărit să îi despartă pe cei doi, iar alții au apelat 112 pentru a solicita intervenția Poliției.

La Secția 1 de Poliție a ajuns doar unul dintre scandalagii, celălalt nu a mai fost găsit la fața locului, dar urmează să fie identificat. Bărbatul audiat a refuzat să depună plângere penală. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.