9 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 11:35
No menu items!

VIDEO Două vieți distruse de un șofer de 20 de ani care a pierdut controlul volanului. Imaginile sunt șocante

spot_img

Cei doi tineri de 20 și 23 de ani, soț și soție stăteau pe bancă în stația de autobuz. Bolidul condus nebunește de tânărul de 20 de ani a intrat pe trotuar și a distrus tot. Cei doi tineri au fost pur și simplu spulberați. Totul a durat o fracțiune de secundă. Tinerii au supraviețuit impactului, dar starea lor este critică.

 

Tânărul a suferit o fractură deschisă la piciorul drept, iar soția lui a fost aruncată prin sticla stației de autobuz direct pe trotuar. O bară de aluminiu a băncii i-a secționat piciorul stâng. Când au ajuns medicii cei doi tineri erau conștienți, însă agonizau. Amândoi pierduseră mult, mult sânge, potrivit actualmm.ro

Soții au fost transportați de urgență la spital. Medicii au fost nevoiți să îi amputeze tinerei un picior, iar starea soțului este foarte gravă, iar medicii au decis să îl transfere la un spital din Cluj Napoca, la Spitalul de Chirurgie Generală

Șoferul de 20 de ani din Buciumi care a nenorocit două persoane cu BMW-ul într-o stație de autobuz de la Vivo Mall, a fost reținut pentru 24 de ore. Informația a fost făcută publică de către IPJ Maramureș:

“În cauză, polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea șoferului pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.