Surprize de proporții de la Facebook. VIDEO

Facebook vine cu o surpriză de proporții pentru utilizatorii rețelei de socializare. Este vorba despre una dintre cele mai mari schimbări din istoria Facebook – fotografia de profil va deveni o animaţie video, pe varianta mobile.

„Astăzi începem să testăm următorul pas într-o evoluţie evidentă a profilurilor: clipurile de profil. În curând, vei avea opţiunea de a filma un scurt clip repetitiv care se va derula pentru oricine îţi vizitează profilul”, anunţă reprezentanţii Facebook. Clipurile de profil vor permite afișarea unei laturi a utilizatorului.

O altă noutate anunţată, în curs de implementare, vizează modul în care utilizatorii îşi pot afişa descrierile personale şi datele de contact.

Ai avut întotdeauna posibilitatea de a controla cine poate vedea informaţiile pe care le afişezi pe profil, iar acum îţi vom uşura posibilitatea de a vedea ceea ce pot vedea alţii, introducând un nou spaţiu personalizabil în partea superioară a profilului

Facebook

Aplicația de mobil a Facebook va fi și ea schimbată. „Pe lângă opţiunile noi de profil, am făcut unele modificări de design la varianta mobilă, care îmbunătăţesc layot-ul profilului şi prezintă mai bine informaţiile despre tine şi prietenii tăi, într-un mod mai antrenant vizual”, anunţă compania, care mai adaugă că „imaginile de profil sunt acum centrate şi mai mari”.

Noile opţiuni create de Facebook sunt testate deocamdată pe un număr redus de utilizatori iPhone din Marea Britanie şi California, urmând să fie introduse în curând pentru mai mulţi utilizatori. „Considerăm că aceste îmbunătăţiri ale profilului vor oferi oamenilor mai multe modalităţi de a se conecta între ei şi de a se exprima în moduri semnificative. Suntem nerăbdători să vedem cum vor fi utilizate de oameni”, se arată în finalul anunţului făcut de Facebook.

Olimpia Diaconiuc

NICIUN COMENTARIU