7.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 2:56
No menu items!

Sucul de cătină Melissimo a făcut senzație la Romexpo, încasările fiind donate în scop caritabil

spot_img

Sucul natural de cătină Melissimo®, produs din fructe de cătină bio, miere pură și apă de izvor alcalină cu PH ridicat, a avut un mare succes la un târg de expoziții organizat la Romexpo.

La târgul special de sărbători Charity Christmas Bazaar, organizat de International Women’s Association (IWA), pe 10 decembrie, la Romexpo, sucul de cătină Melissimo® a încântat publicul prezent, sub sloganul „Împreună pentru o lume mai bună și mai sănătoasă!”.

Creatorii sucului de cătină Melissimo® au precizat că toate încasările de pe urma vânzării produsului la acest târg au fost donate în scopuri caritabile, pentru că „Iubim să dăruim!”. „Ne bucurăm mereu când putem dărui sănătos tot ce avem mai bun! O Românie sănătoasă este o Românie mai frumoasă!”, a fost conceptul sub care a fost și este prezentat sucul natural de cătină Melissimo®.

Pentru un „dulce sănătos și delicios”, Melissimo este alegerea naturală cea mai potrivită, în fiecare zi. Este un suc natural din boabe de cătină BIO, miere pură MELARIUM® şi apă de izvor alcalină pH 8,8. Acesta îți întăreşte sistemul imunitar în sezonul rece, aportul de vitamina C din cătină fiind de 10 ori mai mare decât cel din citrice. Despre numeroasele proprietăți și beneficii ați putut citi în materialele anterioare.

Olimpia Diaconiuc