Ucigașa de la metrou a fost prinsă în doar câteva ore. Polițiști bucureșteni, recompensați de ministrul de interne

Principalul suspect în cazul crimei de la metrou, o femeie de 36 de ani, a fost reţinută, în noaptea de marți spre miercuri, pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă. Polițiștii de la Brigada Transporturi Publice București, implicați în soluționarea cazului, va fi recompensată, a anunțat miercuri Ministerul Afacerilor Interne (MAI). 

La această oră, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București audiază în calitate de suspect, la sediul Poliției Capitalei, persoana bănuită de săvârșirea faptelor din stațiile de metrou Costin Giorgian și Dristor 1. Anterior, în cursul nopții, polițiști ai Brigăzii de Poliție Transport Public București au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate și au condus-o la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.
Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulțumim tuturor pentru implicarea și spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat și verificat de specialiștii instituției noastre. Precizăm că Poliția Capitalei va acționa în continuare pentru asigurarea unui climat de siguranță publică.“, anunțau reprezentanții Poliției Române, miercuri, în jurul orei 5.00. 

Marţi seară, în staţia de metrou Dristor 1, femeia a împins o tânără de 25 de ani, pe linia de metrou. Aceasta a murit în urma impactului cu trenul.

Miercuri dimineața, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, i-a felicitat pe polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, care au reușit, în doar câteva ore, să identifice femeia suspectată de crima de la stația de metrou Dristor 1 și de tentativa de omor de la stația de metrou Costin Georgian.

“Ministrul afacerilor interne mulțumește cetățenilor care au sprijinit polițiștii la elucidarea acestui caz, dovedind implicare și solidaritate. În mod deosebit, pentru operativitatea și profesionalismul dovedit, echipa Brigăzii Transporturi Publice București, implicată în rezolvarea cazului, va fi recompensată.”, au anunțat reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne. 

NICIUN COMENTARIU