15.7 C
București
marți, 28 mai 2024 - 23:57
No menu items!

Soarele sub semnul Săgetătorului și plimbarea lui Mercur prin foc

spot_img

Deși termometrele indică temperaturi scăzute și Noiembrie-i pe sfârșite, iată că Soarele își face simțită căldura, căci a intrat, de luni, sub semnul focosului Săgetător. Nici Mercur nu pare să fie deranjat de frigul lui Brumar, și nici de săgețile de foc nu-i este frică, așa că, își pregătește, pe 24 noiembrie, o plimbare prin aceeași zodie. Aceste întâlniri astrologice sunt cel puțin interesante și vor aduce schimbări în viața tuturor nativilor.

Pe 22 noiembrie, la ora 04:34,  Soarele a intrat în zodia Săgetătorului, pe care o va tranzita până pe 21 decembrie, ora 18:00, ceea ce înseamnă că pe durata acestei perioade tot ce vom face va fi influențat de focosul Săgetător care, alături de Leu și de Berbec face parte din grupul zodiilor de foc.

Prezența Soarelui în Săgetător va predispune la sinceritate, jovialitate, optimism, dinamism, evoluție și o mai mare capacitate de a-i înțelege pe cei cu care relaționăm.

Vă veți trezi mai energici ca de obicei, dornici de acțiune, iar tensiunea din jurul vostru va dispărea sau se va diminua în timpul acestui tranzit.

Vor deveni prioritare călătoriile, aspectele legate de deschiderea față de străini, de tot ce e nou, oportunitățile de a progresa din punct de vedere profesional, prin studii de înaltă clasă, perfecționări, schimburi de experiență.

Tot luna aceasta, începând cu data de 24 noiembrie, ora 17:37, Mercur își va începe călătoria prin tărâmul Săgetătorului, unde se va plimba până pe data de 13 decembrie, ora 19:53.

Mercur este „mesagerul zeilor”, fiind asociat simbolic cu comunicarea și gândirea, cu procesele intelectuale, cu călatoriile și mobilitatea, cu veștile si informațiile, cu simțurile și percepțiile, cu schimburile de orice fel între oameni și în societate.

Deși funcționează strălucit aici, totuși, mintea rațională poate avea dificultăți când este vorba să se apropie de principiile spirituale ale vieții, de nevoia de progres, care adesea impune renunțarea la idei vechi pentru adoptarea altora noi.

Mercur în Săgetator mediază terenul  pentru mari confruntari de idei si pentru explorări intelectuale menite să ajute în progresul gândirii umane, dezvăluind rădăcinile spirituale ale vieții.

În această perioadă, înclinațiile spre filosofie pot fi adesea neproductive la nivel material, dar ele pot naște concepții prețioase care se pot materializa în viitor.

Aceste întâlniri astrologice de la final de Brumar ne oferă, cu generozitate, resurse energetice și intelectuale pe care trebuie să le folosim cu grijă și cu simț de răspundere!

Lorena Luchian